Ev Yapımı Kolay Tiramisu Tarifi


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /home/zorbeyge/domains/zorbey.gen.tr/public_html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/zorbeyge/domains/zorbey.gen.tr/public_html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Kolay Tiramisu Tarifi

8443792_1d842d35bf_zSiz de ev ortamında dışarıda yediğiniz nefis tiramisu dan yapmak isterseniz bu tarifi deneyerek son derece kolay bir yapım bir tekniği ile evde tiramisu yapabilirsiniz . Malzemeleri eksiksiz kullanmanız gerekmektedir .

Tiramisu Kalorisi

1 dilim tiramisu 280 kaloridir . Ancak tiramisunun içeriğine göre kalorisi değişkenlik gösterebilir .
Kolay Tiramisu Malzemeleri
1 su bardağı toz şeker
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı un
4 yumurta
1 paket vanilya
3 kaşık kakao

Tiramisu kreması malzemeleri

7 kaşık un
1 yumurtanın sarısı
1 litre sut
2 paket vanilya
Bir paket labne peyniri
1 su bardağı toz şeker
Tiramisu Hazırlanışı

Kek yapımı için yumurta , toz şekeri ile 5 kadar dakika çırpılır üzerine unu , kakaoyu , kabartma tozunu katarak ilave 3849106727_fb7e63ae10_zedin ve en son da vanilya ekleyerek iyice karıştırın orta boyutta bir borcam içine ya da kek kalıbına döküldükten sonra , daha önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin ve soğumaya bırakabilirsiniz .
Süt ve şekeri karıştırarak yumurtanın sarısını ve unu bir tencereye alın iyice çırparak pişirin arasında tiramisu pastası içinde topaklanma kalmaması için kremayı ocağa alıp karıştırarak kaynamaya başladıktan sonra vanilyayı ekleyin ve karışımı kısık ateşte karıştırmaya devam edin 4 dakika daha kaynatarak altını kapatın . Pişmesi biten muhallebiye labne ekleyip iyice karıştırın .
Pasta kekini yatay bir şekilde ikiye kesin ve kahvenin yarısı ile ıslatın üzerine daha önceden hazırladığınız kremanın yarısını yayın ve diğer pasta kekini kremanın üzerine kapatın ve kahveli suyla keki ıslatın önceden sürdüğünüz krema ile keki kaplayın veeğer isterseniz üzerinede aynı şekilde poşetle krema sıkabilirsiniz . Tiramisu yapım şekli ile pastanızı en az 2 saat dinlendirin üzerine kakaoyu eleyip servis yapın .

Bunada bi bak seversin

Evde Fırında Sütlaç Tarifi

Enfes Fırında Sütlaç Tarifi Sütlü tatlı inşa etmek talep eden birçok birey amaçlı çok tatlı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Yazar: Özgür Kemal